• Works
  • Personal Storytelling
  • Blog
  • About
  • Garagedesign
  • Contacts
00:am
  • Works
  • Personal Storytelling
  • Blog
  • About
  • Garagedesign
  • Contacts

FORTULLA Bio Cantina Toscana

Nel giugno 1994, in un tratto di costa Toscana in cui terra, mare e cielo si fondono in un'armonia perfetta, nasce Fortulla. Un luogo abbandonato viene amorevolmente popolato di oliveti, vigneti e macchia mediterranea. Con la ristrutturazione progettata dall'Arch. Zanafredi dell'antico casale, ora Relais di Campagna e Ristorante, la collina torna a vivere. Nel 2016 curiamo il cambio d'immagine della Biocantina Fortulla, battezzando i vini e raccontando questa storia da sogno nelle etichette.

Leggi di più | Read more.

In June 1994, in a place where earth, sea and sky merge in a perfect harmony, Fortulla was created to restore vitality to an abandoned place, filling it with olives, vineyards and Mediterranean scrub.

Arch. Zanafredi's project has renovated the old farmhouse and transformed it into a welcoming countryside relais and restaurant.

In 2016 we restyled the Fortulla brand image, by finding new names for its wines and telling their dream story in their labels.

 

Naming Elisa Barbieri

Art Direction Elisa Barbieri

DSC05250.jpg
DSC05255.jpg
TOSCANA-LIVORNO-ROSIGNANO_MARITTIMO-AGRITURISMO_CASALE_DEL_MARE.jpg

00:am via d'annunzio 14  43124 Parma   p.iva 02409600349